TORONTO. Toronto Maple Leafsin Brian Boyle pääsi keskiviikkona Leijonat.comin haastatteluun. Yhdysvaltaishyökkääjältä kyseltiin muun muassa, miltä pelaaminen yhdessä Kasperi Kapasen kanssa tuntuu.

Boyle on Tampa Bay Lightningin riveissä vielä aika uusi kasvo, sillä hän siirtyi seuraan helmikuussa. Myös Kapanen on siinä mielessä uusi tuttavuus, että hänet nostettiin AHL:stä ylös hetki ennen runkosarjan päättymistä.

Kapanen ja Boyle ovat ehtineet pelaamaan nyt yhdessä jo hetken aikaa ja yhdysvaltalaishyökkääjä on nauttinut heidän yhteispelistään.

– On tosi hauska pelata kaverin kanssa, joka on noin pirun nopea.

– Hän taistelee ja haluaa olla kilpailukykyinen. Hän ymmärtää, kuinka vaikeaa on olla tehokas tässä liigassa. Hän vaatii itseltään valtavan paljon ja sellaista on hieno nähdä nuorelta kaverilta, Boyle kommentoi keskiviikkona Leijonat.comille.

Nelosketjun yhteispeli kehittyy

Boylen mukaan Kapasen valtava nopeus on osoittautunut suureksi hyödyksi koko nelosketjulle.

– Hänen kanssa on hauska pelata ja Kapin nopeus avaa minulle ja Martylle (Matt Martin) tilaa.

Toronton nelosketju on esiintynyt viime otteluissa vahvasti. Jenkkihyökkääjän mukaan ketjun yhteispeli on kehittynyt valtavasti.

– Se on ihan kuten kaikki tässä joukkueessa eli se paranee peli peliltä. Mitä enemmän olemme yhdessä, sitä paremmin alamme oppia toistemme taipumuksia. Kapi on mukana vissiin 10 peliä ja nyt alkaa tuntua hyvältä, löydämme rytmiä ja toisiamme jäällä.

Haastattelu: Kimmo Romanoff