PARIISI. Leijonien tuskaiset otteet jatkuivat myös toisessa erässä, kun Ranska johtaa ottelua luvuin 3-1.

Suomi sai toiseen erään loistavan alun, kun se tasoitti pelin vain reilun minuutin pelaamisen jälkeen. Maalintekijänä kunnostautui ensimmäistä kertaa A-maajoukkuetasolla puolustaja Mikko Lehtonen. Kyseisessä tilanteessa hän latasi kiekon siniviivan tuntumasta komeasti takayläkulmaan.

Maalin jälkeen Ranska sai avauserän tapaan otteen pelistä ja vyörytti vaarallisia tilanteita kohti Leijonien maalia.

Lopulta ajassa 33.58 painostus tuotti tulosta, kun Sebastian Aho menetti karmealla tavalla kiekon keskialueella, ja avausmaalin iskenyt Pierre-Edouard Bellemare tykitti kiekon kohti leijonavahti Joonas Korpisaloa. Kiekko jäi torjunnan jälkeen vapaaksi maalinedustalle, josta Antoine Roussel takoi pelin 2-1:een.

Lopulta ajassa 38.49 Ranska osui vielä kertaalleen, kun SM-liigasta tuttu Valentin Claireaux iski kiekon ohi Korpisalon.