KÖLN. Ruotsin pakiston johtotähtiä oleva John Klingberg on viihtynyt mainiosti NHL-seura Dallas Starsissa.

Vaikka joukkueella oli vaikea kausi, sujui ruotsalaisen oma peli jälleen mainiosti. NHL:n kirkkaimpiin tähtiin kuuluva puolustaja viiletti suurimman osan kaudesta suomalaistulokas Esa Lindellin rinnalla.

Kaksikon yhteispeli löytyi heti. Klingberg ylistää Lindellin upeaa kautta. Pakin mukaan nuori suomalaistulokas osoitti olevansa valmis heti isoon rooliin NHL:ssä.

– Hän on niin aliarvostettu pelaaja NHL:ssä! Hän ei häviä yhtään kaksintaistelua, mikä tekee minun pelaamisestani helppoa. Hän on vahva ja liikuttaa kiekkoa todella hyvin, Klingberg hehkuttaa Leijonat.comille.

– Seurasin hänen pelaamistaan jo aiemmin. Tiesin, että hänellä oli allaan hyviä kausia Suomessa ennen kuin hän tuli Dallasiin.

Lindelliä ei nähdä kisoissa, sillä nuorukaisen sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen. Ruotsalaispelaaja lähetti Kölnissä suorat terveiset Starsin pomoille.

– Olen todella iloinen, että olen saanut pelata hänen kanssaan. Toivon vain, että hän saa tehtyä uuden pitkän sopimuksen, jotta voimme rakentaa tulevaisuudessakin hyvää yhteispeliä, Klingberg kiteyttää.

Ilari Isotalo, Köln
Twitter: @IlariIsotalo