Nashville Predatorsin tähtipuolustaja Roman Josi jakaa kehuja suomalaisvahti Pekka Rinteelle.

Nashville on noussut finaalisarjassa Pittsburgh Penguinsia vastaan 0-2-tappioasemasta 2-2:een ja nyt on kaikki on jälleen auki.

Sveitsiläispuolustajan mukaan yksi suurimmista sankareista on ollut Rinne, joka on yltynyt kevään aikana hurjaan vireeseen. Suomalaisvahdilta on nähty tukku huippupelastuksia, eikä se on jäänyt kotiyleisöltä huomaamatta.

– He rakastavat häntä. Joka kerta, kun hänen nimensä kuulutetaan kokoonpanoa kerrottaessa, niin se on koko ottelun äänekkäin hetki. Eli kyllä, he rakastavat häntä, mutta kuinka et voisi rakastaa häntä? Josi hehkutti Sportsnetin haastattelussa.

Stanley Cup -finaalit jatkuvat Suomen aikaa perjantaina, kun joukkueet kohtaavat viidettä kertaa. Ottelu pelataan Pittsburghissa.