Jokereiden ulkoilmaottelu joulukuussa Pietarin SKA:ta vastaan on saanut osan seuran kannattajista tulistumaan.

Itse ottelu on monille faneille mieluisa asia, mutta puheenaiheeksi on noussut kausikorttilaisten tilanne. Normaalisti kausikortilla pääsisi luonnollisesti kaikkiin Jokereiden kotipeleihin, mutta tällä kertaa niin ei ole.

Helsinkiläisseura tiedotti keskiviikkona Facebook-tilillään, että kausikorttilaiset saavat etuosto-oikeuden sekä 30 prosentin alennuksen ulkoilmaottelun lipuista. Tämä ei kuitenkaan miellytä läheskään kaikkia faneja, joiden mielestä kaikkiin kotiotteluihin täytyisi päästä ilmaiseksi.

– Viitsisittekö ilmoittaa myös virallisesti miksi naapuri onnistui sisällyttämään pelin kausikorttiin, mutta te ette? Raha on sinänsä sivuseikka tässä asiassa. Kyse on nyt siitä, että meidän faneille on myyty vajaata ”kausi”korttia, yksi seuran kannattajista ihmetteli.

”Naapuri”-sanalla kommentoija tarkoitti HIFK:ta, joka pelaa myös ulkoilmaottelun, mutta se sisältyy kausikortin hintaan.

– Kausikorttiin kuuluisi sisältyä kaikki runkosarjan kotiottelut. Aivan sama vaikka ne pelattaisiinkin ulkona, toinen seuran kannattajista kirjoitti.