Helsingin Jokerit ja Veikkaus ovat päässeet sopuun uudesta yhteistyösopimuksesta, joka kestää ainakin vuoteen 2019 saakka. Jokerit tiedotti asiasta perjantaina verkkosivuillaan.

– Sopimuksemme on täyttänyt sille asetetut tavoitteet, joten päätös jatkosta oli helppo. KHL on kasvanut merkittäväksi pelikohdesarjaksi Jokerien kiinnostavuuden ansiosta, kertoo Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski Jokereiden tiedotteessa.

Helsinkiläisseura kuvailee sivustollaan Veikkauksen sponsoroinnin olevan pitkäjänteistä, vastikkeellista ja liiketoimintaa edistävää yhteistyötä.

– Veikkaus on aktiivinen, suuri suomalainen kumppani, joka tukee kotimaamme urheilua ja kulttuuria monin eri tavoin. Kaksi vuotta sitten alkanut yhteistyömme on ollut hedelmällistä, ja on todella hienoa, että saamme jatkaa sitä, sanoo Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Jokerit on pelannut KHL:ssä nyt kolme kautta ja joukkue pysyy sarjassa ainakin seuraavat viisi kautta. Ensi kaudella seura juhlistaa samalla 50-vuotista taivaltaan.

Lähde: Jokerit