Edmonton Oilersilla on käynnissä hyväntekeväisyyshuutokauppa. Faneilla on mahdollisuus hankkia ainutlaatuisia muistoesineitä.

Tarjolla huutokaupassa on pelaajien varusteita ja erilaisia nimikirjoituksilla varustettuja muistoesineitä kiekoista valukuviin. Listalta löytyy myös seuran riveissä viisi mestaruutta voittaneen Jari Kurrin pelipaita nimikirjoituksilla. Kurrin paidan lähtöhinta oli 200 dollaria.

Suomalaislegendan paita on halpa verrattuna esimerkiksi kävelyretkeen Wayne Gretzkyn kanssa Celebrity Pro Am -golfkilpailussa. Gretzky osallistuu itse kilpailuun, mutta voittaja saa ainoastaan mahdollisuuden kävellä kierroksen legendan rinnalla. Huutokauppakohteessa painotetaan, että voittaja ei itse pääse pelaamaan.

Kohteen lähtöhinta oli 500 dollaria, mutta kiinnostusta on riittänyt ja tällä hetkellä karkein tarjous on yli 1500 taalaa. Hinta on melko korkea lyhyestä kävelystä legendan kanssa.

Katso hyväntekeväisyyshuutokaupan kaikki upeat kohteet tästä linkistä.