Leijonien valmennusryhmä päivittyy kaudelle 2017-18.

Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa verkkosivuillaan, että päävalmentaja Lauri Marjamäen valmennusryhmässä nähdään jatkossa mukana Mikko Manner sekä Jussi Tapola.

Manner toimii tulevalla kaudella SM-liigassa Kärppien päävalmentaja ja Tapola Tapparan urheilu- ja kehitysjohtajana. Tapola valmensi Tapparan kahtena viime kautena Suomen mestaruuteen.

– Hienoa, että saamme näin kokeneet kaverit mukaan valmennustiimiin. Tapola tuntee suomalaispelaajat ja Manner puolestaan tuo jatkuvuutta pystyessään jatkamaan A-maajoukkueen mukana kevään jälkeen, Leijonien GM Jere Lehtinen iloitsee tiedotteessa.

– Emme voi pitää itsestään selvänä, että Liigan kärkivalmentajat pystyvät toimimaan myös maajoukkueessa. Liigan kausi on tiivis ja tulevalla kaudella myös A-maajoukkue vaatii erityisen paljon, kun normaalin kauden lisäksi ohjelmassa ovat olympialaiset. Iso kiitos kuuluu siis myös seuroille.

Jukka Lohva jatkaa A-maajoukkueen joukkueenjohtajana, muut Leijonien valmennus- ja johtoryhmän jäsenet julkistetaan tiedotteen mukaan alkusyksyn aikana.

Lähde: Suomen Jääkiekkoliitto