Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman on heittänyt ilmoille kovan skenaarion.

Colorado Avalanchen hyökkääjä Matt Duchene on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa. Yksi mahdollisuus hänelle olisi tiettävästi Stanley Cup -voittaja Pittsburgh Penguins, joka on ollut aiemminkin hänen kintereillään. Tämän lisäksi seuran GM Jim Rutherford on luvannut vahvistaa joukkuetta tulevalle kaudella.

Toimittajan mukaan Colorodan GM Joe Sakic, Duchene sekä pelaajan agentti Pat Brisson ovat jokainen turhautuneita tilanteeseen. Yksi ratkaisu voisikin olla suomalaispuolustaja Olli Määtän kauppaaminen vaihdossa Coloradoon.

Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja, joka on pelannut koko NHL-uransa Pittsburghissa voisi olla kovaa puolustajaa etsivälle Coloradolle varteenotettava vaihtoehto. Tämän lisäksi seura haluaisi ainakin kärkipään varausvuoroja.

Kuluneella kaudella Pittsburgh juhli Stanley Cupin voittoa, kun taas Colorado rämpi läpi runkosarjan jumbosijalla.