Kiinalainen Kunlun Red Star juniorijoukkue aloitti leirinsä Latviasta. Seuraavaksi tarkoituksena on siirtyä Suomeen.

Red Star tulee osallistumaan ensi kaudella venäläiseen MHL-juniorisarjaan. Juniorijoukkueen perustaminen oli yksi askel Pekingissä 2022 käytäviä talviolympialaisia, joissa Kiina haluaa panostaa jääkiekkoon.

Joukkueella on leiriryhmässään mukana 30 pelaajaa, joista suurin osa on kiinalaisia. Lisäksi pelaajia löytyy myös Venäjältä, Suomesta, Tshekistä, Valko-Venäjältä ja Kanadasta.

Suomalaisväriä edustavat Jesse Ahonen ja Mark Viitanen. Ahonen on viettänyt juniorivuotensa Pelicansin organisaatiossa. Viime kaudella nuori puolustaja pääsi pelaamaan kaksi ottelua myös liigassa, mutta suurin osa otteluista kertyi Peliitat-paidassa Mestiksessä.

Mark Viitanen puolestaan on TPS:n juniorimyllyn käynyt pelaaja.