Suomalaisvahti Christopher Gibson solmi jatkosopimuksen New York Islandersin kanssa.

24-vuotias suomalainen tulee viettämään suurimman osan ensi kaudesta AHL:ssä farmiseura Bridgeport Sound Tigersin riveissä. Mies tulee kuitenkin SB Nationin Lighthouse -blogin arvion mukaan kamppailemaan paikasta Islandersin kolmosvahtina.

Jos pelit sujuvat farmin puolella, voidaan suomalaislupaus nähdä ensi kauden aikana satunnaisesti myös NHL-maalilla. Toissa kaudella Gibson oli jo samaisessa asemassa, mutta loukkaantumiset sotkivat miehen viime kauden ja otteluita kertyi vain seitsemän.

Islandersilla on myös Eamon McAdam ja latvialainen Kristers Gudlevskis farmivahteina, mutta suomalainen on kolmikon kokenein ja vahvasti tyrkyllä myös Islandersin maalille tarpeen sitä vaatiessa. Viime kaudella ailahdelleet Thomass Greiss ja Jaroslav Halak tulevat kuitenkin kantamaan suurimman torjuntavastuun NHL:n puolella.