KHL:n harjoituskausi alkoi viikonloppuna ja varsinainen runkosarja starttaa reilun kuukauden päästä.

Siitä huolimatta useampi KHL:ssä kiekkoillut suomalaisnimi on yhä ilman seuraa ensi kaudeksi. Suurimpina niminä Jonas Enlund ja Janne Jalasvaara.

Enlund on KHL-veteraani ja on pelannut liigassa jo peräti seitsemän kauden ajan. Kaksi viime kautta ovat olleet miehellä rikkonaisia, mutta 29-vuotiaalla hyökkääjällä olisi vielä reilusti pelivuosia jäljellä. Viime kaudella otteluita kertyi Kunlun Red Starin ja TsSKA Moskovan kokoonpanoissa.

Jalasvaara kuuluu myös kokeneeseen kaartiin. Puolustaja on pelannut täydet kuusi kautta liigassa ja voittanut peräti kahdesti KHL:n mestaruuden eli Gagarin Cupin. Viime kaudella mies pelasi kiinalaisseura Kunlunin riveissä ja toimi vielä joukkueensa kapteenina.

Lisäksi Moskovan Dynamossa pelanneen Juuso Hietasen kuvio on yhä epäselvä. Dynamo menetti lähes kaikki pelaajat organisaatiosta ja Hietasta on huhuiltu Avangard Omskiin, mutta vahvistusta suuntaan tai toiseen ei ole tullut.