Carolina Hurricanes vahvisti rivejään kesällä mieluisalla paluumuuttajalla, kun seura ilmoitti tehneensä sopimuksen kokeneen Justin Williamsin kanssa.

35-vuotias hyökkääjä on kova vahvistus nuorelle seuralle: kolmen Stanley Cupin voittajasta odotetaan heti isähahmoa ja esimerkkiä Sebastian Aholle ja muille organisaation junnutähdille.

Williams itse kertoo olevansa innoissaan siirrosta. Hurricanes oli jo viime kaudella yllättävän lähellä pudotuspelipaikkaa.

– Mielestäni joukkueen GM Ron Francis on tehnyt erinomaista työtä kasatessaan joukkuetta. Täällä on paljon muksuja, jotka eivät olleet täällä vielä kuusi vuotta sitten, Williams kehuu Sportsnetin mukaan.

Williams kiekkoili Hurricanesissa viimeksi kausilla 2003-2009. Hän oli voittamassa joukkueen kanssa Stanley Cupia keväällä 2006.

Kanadalaistaituri näkee NHL-ryhmän vahvistuneen sitten viime näkemän. Juuri sebastianahot, teuvoteräväiset ja kumppanit ovat tuoneet paljon lisää ryhmään.

– He tuovat raikkautta joukkueeseen. Monet heistä ovat jo nyt menestyneet eri tasoilla. Haluan vain auttaa ohjaamaan heitä parhaani mukaan. Tiedän, mikä toimii ja mikä ei, Williams lisää.