Kova arvio: Suomalaispuolustaja voidaan kaupata vielä toiseen NHL-seuraan – tarjolla kaksi potentiaalista vaihtoehtoa

© Kuva: Getty Images

Sami Vatanen voi edelleen vaihtaa maisemaa, arvioi kiekkosivusto Real Sport 101.

26-vuotias suomalaispuolustaja pyöri todella pitkään siirtohuhuissa, mutta huhut ovat laantuneet ja suomalaiselle on povattu jopa kirkasta tulevaisuutta Anaheim Ducksissa. Real Sport 101 –sivusto uskoo kuitenkin, että pelaaja voi vaihtaa vielä maisemaa ennen kauden alkua.

– Vaikka pöly on asettunut, ja Vatasen siirtohuhut ovat vähentyneet viime viikkoina, on silti mahdollista, että suomalaispuolustaja vaihtaa maisemaa ennen lokakuuta, sivusto arvioi.

Ducksin tilanne on tällä hetkellä loistava. Seura voi lähteä kauteen nykyisellään, mutta toisaalta Vatanen voidaan laittaa vielä lihoiksi. Suomalaispuolustajan siirto tarkoittaisi samalla sitä, että Ducks vahvistaisi vielä hyökkäyskalustoaan, johon joukkue etsi aiemmin vahvistusta.

Real Sport 101 –sivusto arvioi potentiaalisiksi vaihtoehdoiksi Colorado Avalanchen sekä Buffalo Sabresin. Kyseiset joukkueet olisivat varmasti kiinnostuneita Vatasen palveluksista ja molemmista seuroista löytyisi potentiaalisia vaihtoehtoja Ducksin hyökkäykseen. Sivuston mukaan etenkin Coloradossa voisi olla montakin mielenkiintoista vaihtoehtoa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004