VIERUMÄKI. Suomalainen pakkijärkäle Eemeli Räsänen jatkaa uraansa OHL-joukkue Kingston Frontenacsin riveissä.

Nuori pakki paljasti ensi kauden kuvioitaan Leijonat.comille tiistaina. 200-senttinen ja 95 kiloa painava Räsänen kertoo viihtyvänsä hyvin juniorisarjassa.

– Siellä on paljon nuoria ja kovia pelaajia. Kaikilla hirveä halu mennä eteenpäin – kilpailu on sen myötä todella kovaa, Räsänen summaa Leijonat.comille.

Räsänen varattiin kesän varaustilaisuudessa Toronto Maple Leafsiin toisella kierroksella. 18-vuotias pakki hurmasi heti seuran matkassa – fyysisesti pelaava pakki hurmasi seuran tulokasleirillä hurjilla pommeillaan.

Tuleva kausi sujuu silti vielä OHL:ssä. Räsänen debytoi viime kaudella Kingstonin matkassa – nyt tavoitteet ovat vieläkin kovemmat tutun joukkueen matkassa.

– Olen varmasti jo nyt parempi kuin vuosi sitten. Toisaalta oma peli ei ole muuttunut mitenkään radikaalisti vuodessa: peli perustuu samoihin juttuihin kuin aiemminkin, Räsänen virnistää.

Mitä ajatuksia Toronton leiri jätti? Entä miten Räsäsen kesä on muuten sujunut? Lue pakkijärkäleen kommentteja myöhemmin Leijonat.comista.

Ilari Isotalo, Vierumäki
Twitter: @IlariIsotalo

Lue myös: NHL:ään varattua suomalaisjärkälettä verrataan Chris Prongeriin: ”Kun hän taklaa, vastustajat lentävät”