Leijonien päävalmentaja on vaihtunut viime vuosina tiuhaan tahtiin.

Ensin Erkka Westerlund luotsasi Suomen maajoukkuetta vain vuoden, jonka jälkeen Kari Jalonen kahden vuoden ajan. Nykyisen päävalmentaja Lauri Marjamäen päätöksestä kuultiin puolestaan viime viikolla: mies jättää tehtävänsä kevään 2018 MM-kisojen jälkeen. Näin ollen Marjamäen pestikin loppuu jo kahteen vuoden jälkeen.

Leijonien GM Jere Lehtinen ei ole kuitenkaan huolissaan viimeisimmistä päätöksistä.

– Ei se sillä tavalla (huolestuta). Näissä tuoreimmissa tapauksissa on puhuttu siitä, että toimenkuva on erilainen. Molemmat, Jalonen ja Marjamäki, ovat tykänneet tehtävästä. Tuossa saa kokemuksia, mutta on se totta kai erilaista verrattuna seurajoukkuevalmentamiseen. Kummassakin on omat puolensa, Lehtinen pohtii SuomiKiekko-sivustolle.

Samalla Lehtinen kertoo, ettei Marjamäen päätös aiheuta suurempia ongelmia.

– Ei tuo päätös muuta mitenkään meidän suunnitelmia. Ihan samalla tavalla jatketaan tätä kautta eteenpäin. Tämä on kuitenkin iso vuosi, kun on MM-kisojen lisäksi olympialaiset ohjelmassa, Lehtinen kommentoi.