Kasperi Kapasen ensi kauden pelipaikka on vielä täysi mysteeri.

20-vuotias suomalaishyökkääjä on pelannut Pohjois-Amerikassa lähinnä AHL:n puolella, vaikka näytöt ovat olleet kovia. Toronto Maple Leafsin hyökkäyskalusto on vahvistunut viime vuosina, jonka vuoksi murtautuminen NHL:ään on jälleen kiven alla.

Kapanen nostettiin viime kaudella NHL:ään loppukaudesta ja jälki oli vakuuttavaa. Nuori suomalaistaituri todisti jälleen pysyvänsä mainiosti kyydissä mukana.

Fansided-sivustolle kirjoittavan D.J. Llewellynin mukaan KalPa-kasvatin paikka olisi ylhäällä ja Maple Leafsin kakkos- tai kolmosketjussa. Nelosketjussa pelaaja menisi hänen mielestään hukkaan jo pelkästään taitojensa vuoksi, jonka lisäksi nuori hyökkääjä tarvitsisi isompia peliminuutteja.

Komarovin kanssa samaan ketjuun?

Yhtenä mahdollisuutena Llewellyn näkee Maple Leafsin kolmosketjun, jossa Kapanen voisi esiintyä Nazem Kadrin sekä maamies Leo Komarovin kanssa.

– Kapasen nopeus ja Komarovin fyysisyys täydentäisivät toisiaan. Pelaaminen vastuullisesti puolustavien veteraanien kanssa, joilta löytyy myös taitoa, olisi loistava paikka nuorelle hyökkääjälle, Llewellyn pyörittelee.