Juha Järvenpää oli KooKoo-JYP-pelin onnellisin mies.

28-vuotias maalivahti hohti ottelun jälkeen tyytyväisyyttä, vaikka kouvolalaiset kokivat harjoitusottelussa JYPia vastaan 2-4-tappion.

KokoKoo-torjujalla oli hyvät syyt hymyyn. Loukkaantumisista kärsinyt porilainen palasi kaukaloon yli vuoden tauon jälkeen: hän ehti olla pois peleistä vuoden ja yhden päivän.

Järvenpää loukkaantui 17. elokuuta 2016. Sen jälkeinen vuosi oli piinaava ja raju. Kuntoutus palkittiin kuitenkin lopulta.

– Vähän jännitti. En muista pelistä mitään. Mutta se on ehkä hyvä juttu, silloin on ainakin ollut täysin keskittynyt omaan hommaansa, Järvenpää myhäili KooKoon Facebook-kanavalla.

Kuvaavaa on, ettei suomalaistorjujalle merkattu viime vuonna peliäkään. Nyt Ässät-kasvatti on jälleen täynnä tarmoa tositoimissa.

– Tunneskaala oli hänellä varmasti aamusta asti aikamoinen, kun pääsee noin pitkän huilin jälkeen pelaamaan. Itsellänikin on samanlaisesta tilanteesta kokemusta omalta pelaajauralta, eli uskon osaavani vähän samaistua niihin ajatuksiin. Se ei ole helppo tilanne, mutta hienosti Järvenpää sen klaarasi ja jätti positiivisen kuvan, KooKoo-valmentaja Simo Mälkiä kehui KooKoon sivuilla.

https://www.facebook.com/KouvolanKooKoo/videos/10155645639854675/