Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki on paljastanut Ylelle nimiä, joita valmennusjohto tarkkailee hyvin erityisesti SM-liigasta.

Leijonien matka kohti helmikuun olympialaisia käynnistyy marraskuussa, kun joukkue isännöi Karjala-turnauksessa kovia kiekkomaita. Suomen A-maajoukkueella on ennen olympialaisia ainoastaan kuusi ottelua, joka tuo omat haasteensa. Sen vuoksi turnauksiin lähdetään normaalia tiiviimmällä joukolla.

Marjamäki ja tuore apuvalmentaja Jussi Tapola kiertävät syksyllä Suomessa ja Euroopassa katsomassa potentiaalisia pelaajia joukkueeseensa. Kun NHL-miehet eivät pääset arvokisoihin mukaan, avaa se entistä enemmän ovia muun muassa SM-liigapelaajille.

Immosen Jarkko on taas käytettävissä, mutta kuten hän itsekin on sanonut, niin katsotaan ensin miten pelit sujuvat. Puolustajista mielenkiintoisia nimiä ovat muun muassa Mikko Lehtonen, Niko Mikkola ja Miika Koivisto. Nuorten pelaajien raikkaus tuo valmentajille ja yleisölle mielenkiintoista seurattavaa, Marjamäki paljasti Ylelle.

Pääset Ylen alkuperäisuutiseen tästä.