Helsingin Jokereiden vahva alkukausi sai jatkoa keskiviikkona, kun joukkue kaatoi Admiral Vladivostokin jatkoajalla maalein 1-0.

Jokerit nappasi kahdeksan ottelun vieraskiertueelta peräti 17 pistettä. Neljän ottelun voittoputkessa joukkue matkaa takaisin Helsinkiin, jossa kotikausi alkaa lauantaina ottelulla Dinamo Riikaa vastaan.

– Todellakin on hyvä fiilis, ei ole helppoa voittaa täällä. Hienoa, että saatiin voitto ja vieläpä kolmas voitto täältä. Se on todella kova juttu. Aika tarkkaa oli puolustaminen, ei saatu paikkoja kuin muutamista virheistä. Ei päästetty maaliakaan ja itse tehtiin yksi, niin se riittää. Hyvä joukkuepuolustus, ottelun ratkaissut Mika Niemi kuvaili Jokereiden tiedotteessa.

Niemen mukaan pitkä reissu ei painanut luistimissa mitenkään erityisesti.

– No ehkä lopussa vähän, mutta toisaalta ei siinä ollut kummallakaan pakottavaa tarvetta tehdä maalia. Se loppu oli vähän katselua puolin ja toisin. Mutta ei ainakaan itsellä hirveämmin tuntunut, hyvältä tuntui pelata, Niemi sanoi.

Niemi antoi kiitosta myös koko alkukauden erinomaisesti torjuneelle Ryan Zapolskille, joka merkkautti keskiviikkona kauden ensimmäisen nollapelinsä 29 torjunnallaan.

– Zapo (Zapolski) on ottanut muutaman tärkeän torjunnan jokaisessa matsissa. Ne ovat auttaneet meitä voittoihin, niin tänäänkin. Hänen on varmasti myös mukava pelata, kun tietää, että joukkue puolustaa hyvin, Niemi sanoi.

LUE MYÖS

Kiekkohuuma nousee: Jokerit tekemässä harvinaista temppua – avauspeli loppuunmyyty

Jokerit päätti vahvasti vieraskiertueensa – neloskenttä jälleen ratkaisijana

Lähde: Jokereiden tiedote