New Jersey Devils -hyökkääjä Brian Boyle on sairastunut syöpään.

32-vuotiaalta yhdysvaltalaishyökkääjältä ollaan löydetty seuran lääkärintarkastuksessa krooninen myelooinen leukemia, joka on eräänlainen luuytimen syöpä. Joukkueen lääkäri Michael Farberin mukaan havainto tehtiin ajoissa ja se voidaan hoitaa lääkkeillä.

Boylen mukaan hänen olonsa on tällä hetkellä täysin normaali, mutta kaikki tuki on tervetullutta.

– Tiedän, että rukouksilla voi siirtää vuoria, joten kaikki, jotka lukevat tai kuulevat sairaudestani: teidän rukouksenne ja tukenne ovat erittäin tervetulleita, Boyle kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Yhdysvaltalaishyökkääjä kertoi myös, että hänen tavoitteensa on olla mukana jo sarja-avauksessa lokakuussa, sillä hän ei tykkää olla peleistä sivussa. Boyle solmi aiemmin kesällä Devilsin kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen.