Lahden Pelicansin maalilla torjuu tänään SM-liigaottelussa KalPaa vastaan Janne Juvonen, joka oli kauden ennakko-odotuksissa selkeä ykköstorjuja. Espoolaislähtöisen Joona Voutilaisen panos on kuitenkin pistämässä ykkös-kakkostorjuja-asetelmaa lahtelaisten leirissä uuteen muottiin.

Pelicans paini jo viime kaudella maalivahtien epätasaisuus-ongelmien takia, ja joukkue joutui vaihtamaan torjujaa useamman kerran kesken pelin. Nyt etenkin Voutilainen kuitenkin on näyttänyt otteita tasaisuudesta.

Voutilaisen torjuntaprosentti ennen KalPa-peliä on mainio 92,45, Juvosen vastaava luku on vaisu 89,38.

Kuluvalla kaudella nollapelin torjunut Voutilainen on voittanut kolmesti ja Juvonen vain kerran. Lahdessa vaikuttaakin olevan mielenkiintoinen taistelu vakituisen ykkösmaalivahdin paikasta.

Edit klo 17.10: Korjattu ensimmäistä kappaletta. KalPaa vastaan Pelicansin maalilla aloitti lopulta Juvonen.