Jukka Jalosen leijonapesti takaisku Jokereille – suurseura kommentoi uuden valmentajan palkkaamista

Jokerit joutuu etsimään itselleen ensi kaudeksi uuden päävalmentajan.

Seura teki Jukka Jaloselle ensi kautta koskevan sopimustarjouksen. Kokenut valmentaja päätti kuitenkin palata syksyksi 2018 Leijonien A-maajoukkueen peräsimeen.

Jalonen valmentaa tällä erää toista kauttaan Jokereissa. KHL-seura painottaa, ettei se kiirehdi uuden käskijän hankkimisessa.

– Toivotamme Jukalle onnea uuteen haasteeseen tämän kauden jälkeen. Tiedotamme omasta ensi kauden valmennustiimistämme, kun aika siihen on kypsä. Nyt kaikki keskittyminen on suunnattu sunnuntaille ja sitä seuraaviin peleihin, Jokereiden GM Jari Kurri luonnehtii.

Jalosen projekti kattaa normaalisti tämän kauden loppuun asti. Jokerit on saanut uskomattoman alun tälle kaudelle – ryhmä liitää peräti 10 ottelun voittoputkesssa. Jalonen kertoo, ettei ajatus karkaile vielä tulevaan.

– Sata lasissa mennään joka päivä ja fokukseni on aivan täysin Jokereissa. Olemme pelanneet hemmetin hienon kauden alun ja kasassa on huipputiimi pelaajia, valmennusta ja johtoryhmää myöten. Meillä on sauma mennä vaikka kuinka pitkälle ja kaikki tehdään sen eteen, että näin myös tapahtuu, Jalonen painottaa.

Lue myös: Jukka Jalonen paljastaa leijonapestinsä suurimmat syyt: ”Jouduin oikeasti miettimään”

Lue myös: Mestarivalmentaja Jukka Jalonen palaa Leijonien peräsimeen!