[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Sunnuntaina 8.10 klo 05.00
Calgary Flames – Winnipeg Jets

Yli 5,5 maalia kertoimella 1,72 – lyö vetoa tästä

NHL-kautensa tappioilla aloittaneet Calgary Flames ja Winnipeg Jets iskevät yhteen viikonloppuna. Joko Patrik Laineen laukaus viuhuu tuhoisasti? Kumpi joukkueista jatkaa tappioputkessa? Calgary aloitti kautensa masentavalla 0-3-tappiolla Edmontonille avauskierroksella. Yhdestä ottelusta ei pidä vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, sillä Calgaryssa on tapahtunut paljon hyvääkin.

Esimerkiksi maalivahtipeliin on haettu parannusta hankkimalla Mike Smith tolppien väliin. Lisäksi joukkueen pakisto on etenkin kahden kärkiparin osalta koko liigan parhaimmistoa. Johnny Gaudreaulta odotetaan viime kautta tehokkaampaa peliä – 18 maalia on liian vähän mieheltä, jonka vuosiansiot ovat kuitenkin 7,75 miljoonaa dollaria.

Paremmin ei alkanut Winnipeginkään kausi, sillä hypetetyssä pelissä Torontoa vastaan oli näkyvillä viime kaudelta tutut vaaran merkit. 2-7-tappioon päättyneessä pelissä näkyi kuinka puolustuksessa sattuu edelleen kammottavia merkkausvirheitä sekä maalivahtipeli on edelleenkin käsittämättömän epävarmaa. Lisäksi erikoistilannepelaaminen niin yli- kuin alivoimankin osalta on vielä tasolla, jolla ei voi menestyä.

Toivoa tuo vasta parhaita vuosiaan lähestyvä runko Patrik Laineen ja Mark Scheifelen johdolla. Pakistossa Dustin Byfuglien on edelleen joukkueelleen samaan aikaan suuri mahdollisuus sekä uhka. Hyökkäyspäässä tapahtuu usein paljon, mutta valitettavasti puolustuspään hinnalla.

Poissaolot

Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja tähän otteluun. Tämä tieto on tätä vihjettä kirjoittaessa.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]


Arvio

Calgarylla on eväät hyväänkin kauteen, kunhan joukkueen otteet hieman tasoittuvat. Puolustuspelin ei pitäisi pitkässä juoksussa tuoda ongelmia, pikemminkin maalipaikkojen vähyys ja niistä viimeisteleminen voi olla ongelma. Winnipegin pitäisi saada puolustuspään peli kuntoon, ennen kuin todellisesta menestyksestä voidaan edes haaveilla. Pudotuspelipaikka tähtäimessään kauteen lähtenyt joukkue tarvitsee Laineen ja kumppaneiden maaleja heti alkukaudesta.

Pre-seasonilla joukkueet kohtasivat kahdesti, molemmat voittivat omat kotiottelunsa, Winnipeg kotonaan 5-2 ja Calgary oman kotipelinsä 3-2 voittomaalikisan jälkeen. Ottelusta on odotettavissa runsasmaalinen kamppailu, sillä molemmilla joukkueilla on todella paljon taitoa hyökkäysketjuissaan ja varmasti paljon näyttöhaluja tylyn avaustappion jälkeen.

Suositamme lapulle:

Yli 5,5 maalia kertoimella 1,72 – lyö vetoa tästä