Maalivahti Petri Vehanen viettää maanantaina 40-vuotissyntymäpäiviään.

Kokenut suomalaistorjuja on pelannut häikäisevän komean ammattilaisuran, joka jatkuu edelleen. Vehanen pelaa tällä hetkellä neljättä kauttaan Saksan DEL-liigan Eisbären Berliinissä, joka on kansainvälisestikin kovan luokan joukkue. Kokenut suomalaisvahti on toiminut seurassa joka vuosi ykköstorjujana.

Vehanen on pelannut urallaan myös SM-liigassa ja KHL:ssä, jonka lisäksi hänet muistetaan yhtenä Leijonien sankarina vuoden 2011 maailmanmestaruusjoukkueesta. Tuolloin mies esiintyi kahdeksassa MM-ottelussa hurjalla torjuntaprosentilla 95,40.

Vehasen komeaa uraa koristaa MM-kullan lisäksi yksi MM-hopea sekä KHL:n mestaruus eli Gagarin Cupin voitto.

Eisbären Berlin

@Eisbaeren_B
Happy Birthday, Petri Vehanen! Alles Gute zum 40. und viel Erfolg weiterhin. #HappyBirthdayPetri #einmaleisbaer #immereisbaer @PVehanen