Jokerit-legenda Otakar Janecky nauttii helsinkiläisseuran voittoputkesta.

Kysymys siitä, seuraako mies vielä entistä joukkuettaan saa hymyn huulille: Totta ihmeessä tshekkilegenda seuraa edelleen pitkäaikaisen seuransa Jokereiden otteita!

– Jokerit on Pardubicen lisäksi se joukkue, jota tulen seuraamaan koko elämäni, ”Otto” naurahtaa NordicBetin kysymykselle.

Jokereiden nykyvire on tietysti Janeckylle mieleen. Helsinkiläiset sivusivat viime viikolla seuran kaikkien aikojen ennätystä nappaamalla 11. peräkkäisen voiton. Ennätyksellinen 12. voitto olisi otettavissa tiistaina Traktor Tsheljabinskin vieraana.

Peliyhtiö NordicBet avasi viime viikolla pelikohteen, jossa Jokereiden voittoputken jatkuminen yhdeksästä 12 otteluun tietäisi panoksen palauttamista takaisin viisinkertaisena. Jokereihin uskovia veikkaajia löytyi runsaasti, ja nyt voittoputkikohteita on uusien voittojen myötä tarjolla lisää.

– Välillä mennään ylös, välillä alas. Nyt Jokereilla menee upeasti, ja totta kai toivon heidän menevän niin pitkälle kuin mahdollista, finaaleihin asti. Mutta kausi on pitkä, Janecky muistuttaa.

Lähde: NordicBet

LUE MYÖS

Jokerit-legenda povaa Patrik Laineelle uskomatonta tulevaisuutta – vertaa Aleksandr Ovetshkiniin