KalPa vahvisti rivejään tällä viikolla kiinnostavalla hankinnalla, kun seura solmi loppukauden sopimuksen Jerry D’Amigon kanssa.

26-vuotias jenkkitaituri saapuu Suomeen Pohjois-Amerikasta. Viime kaudella Ilveksessä loistanut hyökkääjä kertoo olevansa motivoitunut paluustaan SM-liigaan.

– Minun ja KalPan intressit kohtasivat hyvin. Uskon, että pelityylini sopii hyvin tänne ja KalPan valmentajat olivat samaa mieltä ja he haluavat auttaa minua kehittymään ja joukkuetta voittamaan. Kaikki kuulostaa hyvältä ja nyt täytyy vain saada asiat toimimaan kaukalossa, ja minun täytyy tehdä mitä minulta odotetaan, antaa kaikkeni ja auttaa joukkuetta voittamaan, D’Amigo kertoo KalPan sivuilla.

USA:n juniorimaajoukkueista tuttu huippunimi iski viime kaudella Ilveksessä kovat tehot 13+20=33. Hän oli pisteillään joukkueen tehokkain pelaaja.

KalPassa tarjolla on heti iso rooli. Jenkkitaituri uskoo pystyvänsä tuomaan paljon joukkueen matkaan.

– Minulla on hyvä pelikäsitys, olen älykäs pelaaja, olen myös hyvä puolustamaan ja pelaamaan alivoimalla. Tykkään tehdä peliä ja auttaa joukkuekavereitani saamaan maaleja ja pisteitä. Toivottavasti roolini laajentuu johtajaksi ja voin auttaa joukkuekavereitani tulemaan paremmiksi ja joukkuetta tiiviimmäksi ja pystyisimme pelaamaan joukkueena yhdessä menestyksellisen kauden, D’Amigo kiteyttää.