Hyökkääjälupaus Henrik Borgströmin otteet keräävät kehuja Pohjois-Amerikassa.

20-vuotias suomalaissentteri pelaa parhaillaan toista kauttaan Denverin yliopistojoukkueessa, jossa hän loisti jo viime kaudella. Tämän kauden avauspelissä Borgström jatkoi siitä, mihin hän viime kaudella jäi, kun nuorukainen iski välittömästi kaksi maalia.

Denver Post –lehden toimittaja Mike Chambersin mukaan suomalaislupaus olisi voinut jo tällä kaudella pelata NHL:ssä.

– Näin, että Borgström viimeisteli Denverin molemmat maalit 2-2-tasapelissä Notre Damea vastaan. Tämä poika voisi olla Calder Trophy -palkinnon (vuoden tulokas) voittajaehdokas tällä hetkellä Panthersissa, Chambers ylistää Twitter-tilillään.

Borgström on NHL-seura Florida Panthersin varaus kesältä 2016. Organisaatio ei ole hätäillyt nuoren lupauksensa kanssa, vaan Jokerit-kasvatti on saanut rauhassa totutella pohjoisamerikkalaiseen pelityyliin.

Mike Chambers

@MikeChambers
I see Henrik Borgstrom had both goals in Denver's 2-2 tie at Notre Dame. That kid could be in Calder Trophy consideration right now w/ FLA