KHL:ssä loistava Jokerit hakee sunnuntaina jälleen voittoa kotikentällä, kun se isännöi vieraaksi saapuvaa, Erkka Westerlundin johtamaa Salavat Julajev Ufaa. Isäntäjoukkueen rosterissa on massiivisesta voittoputkesta huolimatta tapahtunut joitain muutoksia.

Jokereille seitsemän maalia paukuttanut Nicklas Jensen palaa yhden ottelun huilin jälkeen rotaatioon. Joukkueen toiseksi paras viimeistelijä pelaa samassa ketjussa pistekärki Eeli Tolvasen (11+9) ja Brian O’Neillin kanssa.

Kyseessä on todellinen superketju, sillä kolmikon tähdet mahtuvat Jokerien neljän tehokkaimman pelaajan joukkoon. Väliin kiilaa lyö toisena sisäisessä pistepörssissä oleva jenkkipakki Matt Gilroy (5+10).

Hän on uskomaton maalintekijä. Hänellä on ollut aina ollut taito löytää sinne, minne kiekko on tulossa. Ja hänellä on poikkeuksellinen laukaus, joten kovat maalimäärät eivät ole yllätys, narrien toinen tanskalainen Peter Regin kehui maanmiestään Jenseniä aiemmin syksyllä Leijonat.comille.

Nelosketjuun puolestaan palaa Marko Anttila, joka oli torstaina 13. hyökkääjä.

Jokerien loukkaantumistilanne on kaikkinensa hyvä, sillä sivussa vaivojen takia ovat ainoastaan maalivahti Karri Rämö sekä puolustaja Rasmus Rissanen ja hyökkääjä Pekka Jormakka.

Lasaretissa ollut Petteri Wirtanen on Jokerien kotisivujen mukaan täydessä kunnossa, vaikka hän ei kokoonpanossa tänään olekaan.

Jokereiden ja Ufan välinen kamppailu alkaa kello 16.