Colorado Avalanchen ykkösketju Sven AndrighettoNathan MacKinnonMikko Rantanen oli viime yönä kovassa iskussa, kun joukkue kaatoi Chicago Blackhawksin selvin 6-3-numeroin.

Vaikka MacKinnon ketjuaan aiemmin ruoski kovin sanoin, syttyi trio nyt koviin liekkeihin. Ottelussa kaksi maalia ja yhden syötön saalistanut Rantanen on luonnollisesti iloinen ketjunsa panoksesta.

– Se oli iso peli meille. Mielestäni meidän ketjulla oli hyvä kemia ja me teimme heidän pakistosta alakuloisen. Se oli sitä, mitä halusimme, suomalaishyökkääjä iloitsi Denver Postin sivuilla.

– Se oli meidän paras viisi-viisi-peli, teimme ison toipumisen. Halusimme sen, ja teimme sen, Nuoret Leijonat tammikuussa 2016 maailmanmestaruuteen kipparoinut Rantanen pohti.

Ykkösketju tuhosi Chicagon yksin. Kyseinen kolmikko nimittäin iski kuudesta maalista viisi tehojen ollessa yhteensä 5+3.

Tällä hetkellä Rantanen on Avsin tehokkain pelaaja (3+7), Andrighetto puolestaan on sisäisessä pörssissä kolmas ja hiljalleen heräilevä MacKinnonkin viides.