[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

NY Islanders-Vegas Golden Knights
Tiistaina 31.10 klo 01.11
NHL

Islanders lähti kuluvaan kauteen vahvasti pudotuspelit mielessään viime kevään pettymyksen jälkeen, mutta parannusta viime vuotiseen ei ole näkyvissä. Joukkue on edelleen liian vahvasti John Tavaresin reppuselässä, kanukkitähti on mättänyt huimat yhdeksän osumaa yhteentoista peliin! Taso tippuu liiaksi, vaikka mm. Jonas Eberle palkattiin Edmontonista antamaan tulitukea Tavaresille. Joukkue tekee tällä hetkellä liian vähän maaleja ja päästää niitä liikaa, jos verrataan muihin Itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin. Kesken viime kautta puikkoihin astunut Doug Weight on tehnyt hyvää työtä joukkueen kanssa, mutta etenkin hyökkäyspäässä pitäisi keksiä vielä jotain lisää.

Vegas Golden Knights on hurmannut ja yllättänyt kaikki alkavalla kaudella. Raikasta ja tehokasta peliä pelaava joukkue on ollut aivan ilmiömäisessä vireessä ja kauden ensimmäiset ottelut ovatkin sujuneet häkellyttävästi, saldolla 8-1. Joukkue on koko NHL:n neljäntenä! Hyvin joukkueelta, jossa ei taalaliigan mittapuulla supertähtiä nähdä maalivahti Fleurya lukuunottamatta. Tämän sai viimeksi kokea Colorado, joka jäi täysin Vegasin jalkoihin hävittyään 7-0. Joukkueesta uhkuu selvä näyttämisen halu, joka voi kantaa vielä aivan vuodenvaihteeseen asti, siitä eteenpäin tulee olemaan vaikeaa. Kuin kruunuksi kaikille joukkuetta enakkoon lytänneile, Vegas on päästänyt vähiten maaleja alkukaudella, yhdeksään otteluun 19 osumaa.

Poissaolot

NY Islanders pääsee otteluun ilman suurempia loukkaantumishuolia, poissa ei ole isoja nimiä. Vierasjoukkue Golden Knightsilta on uupunut jo hetken alkaa kaksi aloittavaa maalivahta, Marc-Andre Fleury sekä Malcolm Subban. Tämä ei ole näkynyt joukkueen suorituksissa, vaan kolmosvahti Oscar Dansk on pelannut ottelunsa huimalla torjuntaprosentilla, 95,9!

Arvio

Molemmat joukkueet, mutta etenkin Islanders ovat pelanneet tällä kaudella isomaalisia otteluita, joissa tapahtumia on ollut molemmissa päissä kenttää. Vegasin huuma vaihtuu jossain vaiheessa, kunhan maailman parhaan kiekkosarjan lainalaisuudet muuttuvat todellisuudeksi laajennusjoukkueellekin. Tämän aika ei ole vielä, vaan joukkue tullee ottamaan monta upeaa voittoa altavaastajan asemasta huolimatta (tai juuri sen takia). Ottelusta tuleekin jälleen varmasti maali-iloittelu, jossa raikas Vegas kääntää ottelun lopulta nimiinsä. Joukkueen hyökkääjät uhkuvat näyttöhaluja James Nealin ja Jonathan Marchessaultin johdolla, jotka molemmat voivat tehdä yli 20 maalia kaudessa.

Yli 5.5 maalia (1.86)

Vegas Golden Knight voittaa (3.45)