Mitä ihmettä Arizonassa on vedetty? – Seurajohto haukkui Antti Raannan maanrakoon

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes on aloittanut NHL-kauden 2017-18 umpisurkeasti, sillä se on kerännyt 17 ottelusta vain kaksi voittoa ja yhteensä kuusi pistettä.

Arizonalta odotettiin tällä kaudella jo suurempia asioita, sillä seuran nuorukaiset ovat kypsyneet hiljalleen siihen pisteeseen, että menestyksestä on lupa alkaa haaveilemaan.

No, ei ainakaan tällä kaudella, sillä Coyotesin pudotuspelihaaveet ovat käytännössä jo kuihtuneet kasaan. Tämä siitäkin huolimatta, että se vahvisti kesällä rivejään muun muassa Derek Stepanilla ja Antti Raannalla.

Tähän liittyen seuran sisältä tulikin suomalaisten korviin pöyristyttäviä väitteitä, jotka liittyivät myös Raantaan, eli Arizonan ykkösveskariin.

Coyotesin GM:n John Chaykan mukaan Coyotesin heikko menestys liittyy nimittäin vahvasti heikkoon maalivahtipelaamiseen.

– On vaikea puolustaa ilman maalivahtipeliä. Meillä on ollut historiallisen huonoa pelaamista maalivahdeilta. Se on vain fakta, Chayka tylytti.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Raanta saa seuralta arvostelua. Aiemmin kaudella uusi päävalmentaja Rick Tocchet kertoi Raannan loukkaantumisten olevan eritoten hänen oma syynsä.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.