”OMG!!” Aurinkokuningas Juhani Tammiselta raju tilitys – haastoi kolumnistin tappeluun!

© Kuva: Juha Tamminen

Aurinkokuningas Juhani Tamminen on menettänyt jälleen hermonsa.

Aiemmin kohteena oli MTV3:n formulaselostaja Niki Juusela, jonka polttareissa tehty imitaatiovideo herätti ”Tamissa” suurta närää.

Nyt ihon alle pääsi kolumnisti-juontaja Tuomas Enbuske, joka mainitsi Tammisen kolumnissaan.

Enbuske kirjoitti vanhusten sosiaalisen median käyttäytymisestä, johon Tami istutettiin mukaan.

– Vanheneminen oikeasti tekee monesta ihmisestä pikkuhiljaa hitaasti hiipuvan höperön. Se tapahtuu varmasti myös minulle. Ellei ole jo tapahtunut. Esimerkiksi Juhani ”Tami” Tammisen sekavat avautumiset tällä viikolla Facebookissa Niki Juuselan penisvideosta olivat katkeran has beenin huutoa. Aurinkokuninkaan lausunnot kannattaisi sijoittaa sinne, minne aurinko ei paista. Vaikka valtiosihteerin takaluukkuun, Enbuske murjaisi kirjoituksessaan.

Tämä sai 67-vuotiaan aurinkokuninkaan raivostumaan.

Tamminen julkaisi Iltalehden sivuilla vastineen, jossa hän antoi palaa.

– Enbuske halveksii Pirkko Arstilaa ja minua, ensisijaisesti iän takia!! Tätä minä kutsun ”ikärasismiksi”, Tamminen kritisoi.

– Tänä aikakautena, jolloin hienoa maatamme johtaa presidentti (Sauli) Niinistö (69 vuotta) suvereenilla tavalla ja pyrkii jatkokaudelle!! Samaan aikaan Ilkka Kanerva (69 v) vie rauhan sanomaa ylivertaisesti sinivalkoisen arvomaailman saattelemana!! Tämä ”Veli” Enbusken päässään kehittämä ”ikärasismi” kohdallani kertoo enemmän kolumnistin täydellisestä tietämättömyydestä kapasiteettini suhteen! OMG!!, tilitys jatkuu.

Vastineen lopussa Tamminen haastaa Enbusken suoranaiseen tappeluun.

– Urheilun ammattilaisena – vuodesta 1966 non stop – en ole koskaan pelännyt haasteita!! Joten fyysisen kapasiteettini testaamiseksi haastan Enbusken kamppailuun ”miesten kesken”!! Oma salini on Ex-NHL maalivahdin Jani Hurmeen (M & M Kuntotalo) Turun Pitkämäessä!! Jään odottamaan ”Veli” Enbuskea mittelöön kanssani – saa valita lajin!!

Vastineen voit lukea tästä. Itse alkuperäinen kolumni löytyy täältä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!