Jokerit jatkoi komeaa lentoaan KHL:ssä, kun joukkue kukisti Sibir Novosibirskin tiistaina maalein 2-1.

Ottelu oli helsinkiläisille vaikea: joukkue oli vielä päätöserään lähtiessä tappiolla maalein 0-1. Kolmannen erän komea nousu käänsi pelin kuitenkin Jokereille.

Joukkueen sankareita voitossa olivat maalinteossa onnistuneet Sami Lepistö (pisteet 1+1) ja Jesse Joensuu. Kolmas ratkaisija löytyi maalin suulta: Karri Rämö oli vakuuttava ottaen varsinkin kolmannessa erässä pari isoa torjuntaa.

Voitto venytti Jokereiden voittoputken jo neljän pelin mittaiseksi. Joukkue on voittanut edellisestä kahdeksasta pelistään nyt seitsemän.

Jokerit jatkaa kauttaan jo keskiviikkona. Sillon vastaan asettuu Suomeen saapuva Amur Habarovsk. Joukkueen maalilla torjuu Juha Metsola.