[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Detroit-St.Louis
Lauantaina 9.12 klo 20.00
NHL

Yllättävän tasapainoisesti kautensa aloittanut Detroit on ajautunut isoihin vaikeuksiin. Joukkue on hävinnyt neljä ottelua edellisestä viidestä, ja pohjanoteerauksena nähtiin peräti 1-10 tappio Montrealille alkuviikosta. Joukkue on muutenkin päästänyt liikaa maaleja edellisissä otteluissa, joten petrattavaa riittää. Dylan Larkin johtaa joukkoja edestä tehoilla 4+19, Anthony Mantha komppaa mukavasti tehoilla 12+10. Joukkueen isoin haaste on saada peli tasapainoisemmaksi ja puolustuspeli pitäväksi, muuten joukkueen kausi on ohi jo ennen vuodenvaihdetta.

St.Louis jatkaa vakuuttavasti sarjan kärkipäässä. Muutaman tappion jälkeen joukkue pystyi korjaamaan otteitaan, ja onkin voittanut kahdessa edelisessä ottelussaan ensin Montrealin ja heti perään Dallasin. Joukkueen peli on upeasti tasapainossa, maaleja se on paukuttanut tasaisesti (95) 3,28 per pelattu peli ja päästänyt (75) 2,59 jokaista ottelua kohden. Näillä lukemilla joukkue menee heittämällä kevään jatkopeleihin. Brayden Schenn on paukuttanut jo 14 maalia, Jaden Schwartz 13. Lisäksi molempien kärkipelaajien tehotilasto näyttää upeasti +22, joka on esimerkkinä laadukkaasta kahden suunnan pelistä. Joukkueessa ei vapaamatkustajia ole.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kummallakaan joukkueella ei ole loukkaantumishuolia illan otteluun.

Arvio

St.Louis on tällä hetkellä yksi sarjan vakuuttavimmista joukkueista kaukalon sisällä. Joukkueen peli on hienosti tasapainossa ja puolustupeliä pidetään arvossaan. Central-divisoonan kärkijoukkue pystyy keskittymään oman pelinsä viilaukseen ja mahdollisiin vahvistuksien kartoittamiseen kevään pelejä ajatellen. Detroit aloitti oman kautensa yläkanttiin, joukkueen todellinen taso alkaa vääjäämättä näkyä pitkän sarjan kuluessa. Detroit ei ole vielä valmis suureen menestykseen, rakennusprojekti on vielä pahasti kesken. Lisäksi Detroit on tällä kaudella ollut vahvempi nimenomaan vieraskaukalossa kuin kotonaan. St.Louis kelpaa mukavasti vetolapulle vahvemman materiaalinsa ja selkeän pelitapansa vuoksi.

St.Louis voittaa (2.09)