[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Detroit-Boston
Torstaina 14.12 klo 03.00
NHL

Detroit on valahtanut kaikessa hiljaisuudessa NHL:n kuntopuntarin viimeiseksi. Joukkue on hävinnyt viisi ottelua viimeisestä kuudesta ja on päästänyt näissä lähes viisi maalia keskimäärin omiin. Joukkueen pelaajisto on lähes kokonaan reilusti pakkasen puolella, ja vastuunkantajia näyttäisi olevan vähän. Anthony Mantha on viimeistellyt 12 osumaa, muta seuraavaksi parhaat maalintekijät ovat iskeneet vasta kahdeksan osumaa. Joukkue on tällä hetkellä syvässä montussa, pudotuspelipaikka näyttää koko ajan kaukaisemmalta unelmalta.

Boston on päinvastoin herännyt vaikeahkon alkukauden jälkeen. Joukkue on pystynyt voittamaan neljä edellistä otteluaan viidestä, ja ailahdellut Tuukka Rask näyttäisi päässeen jälleen omalle tasolleen. Maalinteko ja puolustuspään pelaaminen tuntuu olevan juuri nyt tasapainossa, toki hyökkäyspäässä kaivattaisiin välillä enemmän röyhkeyttä. David Pastrnak johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä neljällätoista osumallaan. Bostonin peli kulminoituu vieläkin liikaa maalivahtien (etenkin Rask) onnistumiseen, joka voidaan laskea pieneksi miinukseksi.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Detroit ei kärsi pelaajiensa poissaoloista. Bostonilta sivussa ovat hyökkääjät Peter Cehlarik ja Ryan Spooner sekä puolustaja Adam McQuaid.

Arvio

Detroit on viime aikoina ollut parempi vieraissa kuin kotonaan, eli kotiedusta ei voida juurikaan puhua. Nuori joukkue on romahtanut rumasti, ja loppukausi näyttää vaikealta. Boston sen sijaan vakuuttaa tällä hetkellä tasaisuudellaan. Joukkueelle maalivahtipeli on kaiken A ja O, ja sillä puolella ei nyt pitäisi olla mitään huolta. Rutinoituneempi Boston on hyvässä vireessä ja pääsee otolliseen aikaan Detroitin kimppuun, nuori joukkue joutuu käsittelemään epäonnistumisia oppimisen kautta. Bostonin makea vieraskerroin houkuttaa pelaajia.

Boston voittaa (2.24)