Yhdysvaltain yliopistoliigassa pelaava hyökkääjä Henrik Borgström on tullut tunnetuksi harvinaisen taitavista yksilösuorituksistaan.

Denverin suomalaishyökkääjä väläytti tällä kertaa osaamistaan NCAA:n ottelussa Dartmouthin yliopistoa vastaan. Borgström yritti ottelussa ilmaveiviä, eikä hän ollut kaukana onnistumisesta. Tilanteessa suomalaistaituri tuli kiekon kanssa maalin takaa ja hän nosti samalla kiekon lavan päälle. Yrittäessään ujuttaa kiekkoa etukulmasta sisään, kimposi peliväline tolpasta takaisin pelattavaksi.

Vaikka Borgströmin ilmaveivi ei tällä kertaa onnistunutkaan, korjasi Denverin yliopistojoukkue ottelusta 1-0-voiton. Ottelun voittomaalista vastasi joukkueen toinen suomalaishyökkääjä Jaakko Heikkinen.

20-vuotias Heikkinen on pelannut tällä kaudella NCAA:ssa 16 ottelua, joissa hän on viimeistellyt neljä osumaa. Borgström on puolestaan paukuttanut samaiseen ottelumäärään komeat tehot 13+10=23.

Voit ihailla ilmaveiviyritystä alta. Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.

Panthers Prospects

@fla_prospects
#FlaPanthers Henrik Borgstrom just tried to pull off a lacrosse shot...missed the net @DU_Hockey: