JYP:iä ainakin kahden erän jälkeen miehekkäästi kiusannut Jukurit iski Jyväskylässä sen illan ensimmäisen maalin vähintäänkin erikoisella tavalla. Ottelua tätä uutista kirjoittaessa toisella tauolla 0-2-numeroin johtaneen mikkeliläislauman Teemu Henritius näytti kauden kuudennnessa osumassaan huikeaa taitoa, ja toisaalta hän sai nauttia myös käsittämättömästä tuurista.

Hyökkääjä polki toisen erän seitsemännellä minuutilla omasta päästä yksin aina JYP-päätyyn saakka kaatuen kuljetuksen päätteeksi. Kiekko ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan pikkumusta lirui kaikkien yllätykseksi aina maaliin saakka, ohi hölmistyneen Juho Olkinuoran.

Kummallisen osuman voit katsoa täältä.

Tätä uutista kirjoittaessa peli oli siis Jyväskylässä toisella tauolla numeroissa 0-2.