[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Winnipeg-San Jose
Sunnuntaina 7.1 klo 22.00
NHL

Winnipegin vahva kausi sai jatkoa, kun joukkue kaatoi Buffalon kotonaan 4-3. Se on voittanut neljä peliä viimeisestä viidestä ja otti vielä jatkoaikapisteenkin tappiossa Coloradoa vastaan. Juuri tällä hetkellä on varmasti mukavaa pelata Winnipegin joukkueessa, sen verran vakuuttavalla tasolla joukkue operoi illasta toiseen. Kaukana on viime vuonna nähty joukkue, jonka molemmissa kenttäpäädyissä punalamppu palaa. Nyt oma peli on tiivistä eikä viime kausilta tutuiksi tulleita puolustuspään virheitä enää näy. Muutosta ei ole tehty hyökkäyspän kustannuksella, sillä edelleen joukkue lyö illasta toiseen kovia lukemia taululle.

San Jose on kahden ottelun tappioputkessa, kun se hävisi Torontolle ja Ottawalle. Jo neljä pelattua vierasottelua alkaa jo painamaan tässä vaiheessa, kun Kanadan kierros siirtyy Winnipegiin. Tappioiden myötä San Jose on enää pisteen turvin kiinni pudotuspelipaikassa, toki se on myös pelannut 2-4 ottelua vähemmän kuin takana tulevat uhkaajat. Viimeiseen viiteen otteluun joukkue on hväinnyt kolmesti, mutta pisteillä se on ollut neljässä pelissä, joten tärkeitä pisteitä on tullut tasaisesti. Hailauman peleissä on totuttu näkemään maaleja, niin myös kuluvallakin kaudella.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkueelta sivussa jatkaa ykkössentteri Mark Scheifele sekä puolustaja Toby Enstrom. San Josella merkittäviä poissaoloja ei ole.

Arvio

Winnipeg on pelannut yllättävänkin hyvin, vaikka sen ykkössentteri on ollut ja tulee olemaan tovin poissa kaukaloista, Tämä on hyvän joukkueen merkki, josta löytyy syvyyttä ja ratkaisuvoimaa. Etenkin viime kaudella sakannut ylivoimapeli näyttää nyt hyvältä, Dustin Bufyglien jakaa nappisyöttöjä ja laukoo vaarallisesti viivasta ja Patrik Laine tekee samaa p-pisteen kaarella. San Jose ei juuri nyt näytä joukkueelta joka taistelisi keväällä kaikkein kirkkaimmasta. Joukkue ei ole uusiutunut tarpeeksi ja syvyyttä kahden kärkiketjun takana ei ole tarpeeksi. San Jose on on ollut vaikea vastustaja viime kausina Winnipegille, se on voittanut neljä kohtaamista edellisestä viidestä. Nyt osat ovat vaihtuneet ja Winnipegistä on tullut nopeampi ja taitavampi osapuoli, joka nappaa kotikentällään voiton hailaumasta, joka on pitkällä vieraskiertueella.

Winnipeg voittaa (2.24)