Uskomaton vire! Onko suomalaispakki osana NHL:n kuuminta puolustusparia?

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin ykkösparin luutijat Esa Lindell ja John Klingberg ovat selviytyneet kuluvasta kaudesta puhtain paperein. Ennen sunnuntaiyötä runkosarjan 42 ottelussa 16 pinnaa iskenyt Nuorten Leijonien maailmanmestari ja ruotsalaispakki (5+31) ovat erottuneet puolustamisen lisäksi pisteiden teossa.

Mutta mikä pelaajien panoksesta kertoo eniten, on puolustajan tärkein tilasto. Ennen lauantai-sunnuntai-yön peliä Lindellin tehotilasto +14 oli peräti toiseksi paras joukkueen sisäisessä pörssissä, Klingbergin lukema oli myös komea +8 – tuo oikeutti Dallasin keskuudessa neljänneksi.

Nyt vireen on huomioinut Sportsnet, joka kehui sitä, miten vahva kaksikko on alakerrassa. Sen lisäksi he ovat yhä aggressiivisempia hyökkäyspäässä, jonka seurauksena raskas luutiminen omissa on vähentynyt.

Nuo ovat seikat, jotka ovat johtaneet kummankin väkevään vireeseen niin pisteiden kuin puolustamisenkin suhteen kokonaisvaltaisesti.

Ja vire kummankin kohdalla sen kun jatkui. Etenkin Klingberg antoi pisteiden teosta hurjan näytteen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun hän takoi Edmonton Oilersin reppuun 5-1-voittoon päättyneessä pelissä pisteet 1+2.

Myös tehotilastot todistivat Sportsnetin väitteet oikeiksi: Klingberg peräti +4 ja Lindell +3.

Teot puhuvat puolestaan. Duo on yksi NHL:n kuumpimpia pakkipareja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.