Ex-jääkiekkoilija Aki-Petteri Bergin omakotitalo paloi eilen illalla syttyneessä tulipalossa, Iltalehti kertoo.

(Lue Iltalehden alkuperäinen uutinen tästä linkistä.)

Naantalissa meren rannalla sijaitseva hirsirakennus tuhoutui korjauskelvottomaksi. Berg perheineen ei kuitenkaan joutunut hengenvaaraan, lehti tietää.

– Talo palaa kokonaan ja joka puolelta. Keskitymme sammutukseen. Henkilövahingoilta onneksi kuitenkin vältyttiin tällä kertaa, sammutustöitä johtanut päivystävä palomestari Timo Saari oli kertonut Iltalehdelle eilen illalla.

Palanut hirsirakennus oli kaksikerroksinen, ja asuinpinta-alaa siinä oli noin 150 neliötä.

Iltalehteen yhteyttä ottaneen, vastarannalla mökkeilleen miehen mukaan Bergin talo oli komea näky.

– Se oli näyttävä ja valtava rakennus. Kun siellä olivat pihavalot päällä, niin tuntui siltä, että koko ranta on valaistuna, mies kertoi Iltalehdelle.

Berg, 41, teki jääkiekkoilijana komean uran NHL:ssä, Suomen maajoukkueessa ja SM-liigassa.

NHL:ssä Berg pelasi yhdeksällä kaudella Los Angeles Kingsin ja Toronto Maple Leafsin riveissä 606 runkosarjan ottelua ja 54 pudotuspeliä.

Leijonia Berg edusti mm. kolmesti olympialaisissa (1998, 2002, 2006), viisi kertaa MM-kisoissa sekä maailmancupissa 2004.

SM-liigassa Berg edusti kasvattajaseuraansa TPS:ää kahdeksalla eri kaudella, viimeksi kaudet 2006–11. TPS:n paidassa Berg voitti mm. SM-kultaa keväällä 2010.

Vuonna 2011 päättyneen aktiiviuransa jälkeen Berg hämmästytti jääkiekkopiirejä omalaatuisella uravalinnallaan; Berg on sittemmin toiminut mm. TPS:n liigajoukkueen ja Leijonien huoltajana.