San Jose Sharksin suomalaistähti Joonas Donskoi oli hurjassa vireessä sunnuntain vastaisena yönä Arizona Coyotesia vastaan.

Ensin hän rakensi joukkuekaveri Logan Couturelle yhden NHL-kierroksen upeimmista maaleista sunnuntain vastaisena yönä.

Donskoin mahdollisuudet eivät olleet suuret, kun hän lähti yksin haastamaan kahta Arizona Coyotesin pelaajaa hyökkäysalueella.

Suomalaishyökkääjä veivasi puolustajat upeasti kahville, minkä jälkeen maalipaikasta sivuun ajautunut Donskoi näki vielä upeasti takatolpille hiipineen Couturen ja pelasi tälle tuhannen taalan paikan, josta kanadalainen ei erehtynyt.

– Tuo on likaista. Miten Donskoi pystyi tuohon, ottelu selostajat ällistelivät.

Donskoi jatkoi upeaa iltaansa toisessa erässä tekemällä läpiajosta todella hienon maalin. Hän ehti kurkottaa kiekkoon ennen kuin maalivahti pääsi siihen käsiksi, ja tökkäsi kiekon yhdellä kädellä maaliin.

Donskoin hirmuvire jatkui, kun suomalainen toi joukkueensa tasoihin kolmannen erän viimeisellä minuutilla.

Sharks voitti lopulta jatkoajalla Coyoteisn 6-5. Donskoi oli illan ykkössankari tehoilla 2+1.