Liigassa viiden ottelun tappioputkessa rypevä ja nyt pudotuspeleistä karsiutumista vastaan vääntävä Lahden Pelicans tiedottaa nettisivuillaan, että se on tehnyt hyökkääjä Aku Kestilän kanssa viiden pelin mittaisen lainasopimuksen.

– Meillä on neljä hyökkääjää sairastuvalla, minkä vuoksi Kestilästä on iso apu tämän hetkiseen tilanteeseen, lähelle katastrofia, eli karsiutumisviivan lähelle ajautuneen Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran sivuilla.

Joukkueen rotaatiosta avainhyökkääjistä sivussa ovat mm. Miska Siikonen ja Hannes Björninen.

Sekä sentterin että laiturin paikalla viilettävä Pyhäjoelta lähtöisin oleva 23-vuotias pelaaja on viilettänyt tällä kaudella Liigassa myös Kärppien paidassa, jossa saldo on 14 kamppailun jälkeen 0+1.

Mestiksessä Hermeksen puolella 21 ottelussa on syntynyt hienot pisteet 9+15.

Ennen aikuisten sarjoihin siirtymistä Kestilä oli junnuissa kova pistelinko. Parisen vuotta sitten Kärppiä Nuorten SM-liigassa kipparoinut taituri painoi tuolloin 48 pelissä peräti 37 maalia ja yhteensä upeat 66 pistettä.