Mestis-seura Peliittojen päävalmentaja Santeri Heiskanen on vapautettu tehtävistään, heinolalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan.

Peliitat on 46 kierroksen jälkeen Mestikseksessä jumbona ja seuraavaan joukkueeseen on matkaa jo peräti 10 pistettä. Heiskasen paikan päävalmentajana ottaa apuvalmentaja Jani Keinänen. Uudeksi apuvalmentajaksi nousee puolestaan Marko Nyman.

– Jokainen varmasti näkee sarjataulukosta, että tämä kausi on mennyt pelillisesti pahasti penkin alle. Toki joukkue on nuori ja kokematon, monella pelaajalla ei ollut kauteen lähdettäessä miesten pelejä alla ollenkaan. En kuitenkaan halua mennä näiden asioiden taakse tai selitellä pienellä pelaajabudjetilla. Meillä on kuitenkin ollut käytännössä koko kauden laadukkaita pelaajalainoja Lahdesta saatavilla, Peliittojen toimitusjohtaja Josse Mielonen kertoi seuran verkkosivuilla.

Heiskanen muistetaan jääkiekon parista myös kokeneena liigapelaajana. Hän pelasi urallaan yli 500 Liigan runkosarjaottelua. Valmentajana hän aloitti vuonna 2011.

Lähde: Peliitat