San Jose Sharksin hyökkääjä Joonas Donskoi on ollut NHL:n jäillä viime aikoina suorastaan loistavassa vireessä. Hän liitää kolmen ottelun pisteputkessa, ja noissa mittelöissä tehoja on syntynyt yhteensä 1+3, tehotilasto näyttää lukemaa +5.

Suomalaistaituri on pelannut kyseisissä kamppailuissa Joe Pavelskin ja uuden kasvo Evander Kanen kanssa.

– Pelaan kahden ensiluokkaisen pelaajan kanssa, ja kemiat osuivat heti yhteen. Kane luo nopeudellaan minulle ja Paville tilaa, ja hän on hyvin vahva kiekon kanssa. Hänen kanssaan on hauska pelata, Donskoi oli ylistänyt.

Kanukkivahvistus on pelannut San Jose Sharksissa kolme ottelua tehoin 1+4. Aiemmin Buffalo Sabresissa ja Winnipeg Jetsissä 26-vuotias laituri tuli tutuksi enemmänkin kuumakalleilusta ja suurista jäähymääristään.

Toki Kane on pystynyt tekemään kausikohtaisesti jopa yli 50 pinnaa parhaimmillaan.

Nyt tehoja kaivataan. San Jose kamppailee omassa divisioonassaan kiivaasti jatkopaikasta, ja tällä hetkellä se on viisi pinnaa edellä karsiutujan paikkaa.

Lähteet: NHL.com/fi, Mercury News