Liiga tiedotti perjantaina virallisella Twitter-tilillään, että Ässien tehopakki Maksim Matushkinin käsittämätön sekoilu eilisessä JYP-pelissä ei johda kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Liiga

@smliiga
Torstain #JYPliiga#Ässät-ottelussa Ässien Maksim Matushkinille tuomittiin 20 minuutin rangaistus mailan tai muun esineen heitosta. Tilanne ei etene #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Porilaisten pakille tuomittiin 20 minuutin rangaistus mailan tai muun esineen heitosta Jyväskylän torstaisessa mittelössä. Puolustaja ei sinänsä heittänyt JYPin Juha-Pekka Hytösen mailaa katsomoon, vaan pikemminkin antoi sen katsojalle.

Ruotsalaisten tehopelaajan harvinaisesta sekoilusta voit katsoa Ruudun videon painamalla tätä.

Koska pisteet 13+26=39 takonut pakki vältti pettymyksen eli sanktiot, on pakkien pistepörssin voittotaisto edelleen auki.

Peräti neljä puolustajaa on iskenyt 39 pinnaa ennen runkosarjan päätöstä. Kuninkuudesta taistelevat Ässien pakin lisäksi KalPan Matthew Maione (15+24), Jukurien Teemu Suhonen (12+27) ja Kärppien Miika Koivisto (10+29). Lähellä on myös JYPiin taannoin siirtynyt Jake Newton saldolla 13+24=37.