Winnipeg Jets taipui viime yönä Nashville Predatorsin käsittelyssä numeroin 1-3 sen heikon ensimmäisen erän takia. Pekka Rinteen tähdittämä Preds painoi ensimmäisen vajaan yhdeksän minuutin aikana kaikki maalinsa.

Tuon jälkeen onnistui vain Jets, jonka 3-1-kavennusmaaliin Patrik Laine (arkistokuvassa) merkittiin kakkossyöttäjäksi. Tällä kaudella tehot 41+24=65 tehnyt suomalaistähti viilettää nyt jo 13 ottelun pisteputkessa.

Vaikka sarjan maalipörssin kakkonen kovassa iskussa onkin, oli Jetsin ”iltapuhde” synkkä, sillä se hävisi jo kolmannen taiston putkeen. Kierre on uhkaava, sillä Winnipeg on jäänyt kolmesti nuolemaan näppejä tiukkojen pelien päätteeksi – ensiksi kaksi kertaa maalin erolla ja nyt kahden osuman erolla.

Synkkiä uutisia kantautui myös joukkueen nettisivuilta. Lähes 900 NHL-ottelun konkari ja taannoin Jetsiin St. Louis Bluesista siirtynyt Paul Stastny loukkaantui lämmittelyssä, eikä hän ollut joukkueen käytettävissä kamppailussa.

Laineen joukkuekavereista sivuun joutui myös maalivahti Michael Hutchinson. Taalajäillä muutamia otteluita pelannut kanukkiveskari kärsii sivujen mukaan ylävartalovammasta.

Läntisessä konferenssissa tukevasti kolmatta paikkaa miehittävän Winnipegin kausi jatkuu pudotuspeleistä todennäköisesti putoavaa Chicago Blackhawksia vastaan perjantaina.