Oulun Kärppien leiriin tipahti torstaina ikäviä uutisia.

Joukkueen tähtipuolustaja Miika Koivisto joutui jättämään pudotuspeliottelun Porin Ässiä vastaan kesken avauserässä, kun hän joutui Antoine Laganieren taklauksen kohteeksi. Leijonistakin tuttu puolustaja jäi taklauksen jälkeen makaamaan jäänpintaan, eikä hän pystynyt enää jatkamaan ottelua.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Miika Koivisto jää makaamaan puolustuspään kulmaukseen, ja mies autetaan päätyovesta pukusuojiin hoidettavaksi. #Kärpät #Liiga #Valkeakevät

Ilta ei ollut muutenkaan oululaisten, sillä Ässät vei ottelun nimiinsä 3-2. Puolivälieräsarja on nyt tilanteessa 1-1.

Koiviston loukkaantumisen vakavuudesta ei ole vielä toistaiseksi parempaa tietoa. Mahdollinen menetys on kuitenkin suuri, sillä vahvan puolustuspelaamisen lisäksi hän on vahva hyökkäyspään pelote. Koivisto viimeisteli runkosarjassa 55 otteluun komeat tehopisteet 10+29=39.