KHL:ssä jättimäinen sensaatio: Jokerit pudottanut TsSKA aiheutti leijonatähdille raskaan pettymyksen

© Kuva: Getty Images

Jokerien kauden KHL:n läntisen konferenssin välierissä päättänyt Moskovan TsSKA järjesti sunnuntaina kevään suurimman kiekkosensaation ihan millä mittapuulla tahansa. Joukkue nimittäin lähetti runkosarjassa vain yhdeksän tappiota kokeneen ja viidesti nollille jääneen SKA Pietarin lomille konferenssifinaaleissa otteluvoitoin 4-2.

TsSKA rymisteli KHL:n loppuotteluihin, kun se voitti sunnuntaina kuudennen osan ensimmäisessä jatkoerässä numeroin 3-2. Voitto tuli komealla tavalla Gagarin Cupin kaksinkertaisen mestarin SKA:n painettua parin ensimmäisen minuutin aikana 0-2-vierasjohtoon.

Runkosarjan täysin ylivoimaisesti 138 pisteen saaliilla voittaneessa SKA:ssa pelaavat Leijonista tutut Mikko Koskinen ja Jarno Koskiranta. Kyseiset tähdet olisivat nyt vapaina maajoukkueen käyttöön.

TsSKA kohtaa KHL-kauden 2017-18 loppuotteluissa Ak Bars Kazanin, jonka pakki Atte Ohtamaa on finaalijoukkueiden ainoa suomalaispelaaja.