Minnesota Wildin kausi saattaa päättyä jo pudotuspelien avauskierroksella. Viime yönä se kärsi 2-0 -tappion Winnipeg Jetsille ja on otteluvoitoissa tappiolla 1-3.

Wild joutuu seuraavaksi pelaamaan jälleen Winnipegissä, missä kotijoukkue voitti aikaisemmat kaksi ottelua. Minnesota on tappion päässä aikaisesta kesälomasta, joten sen pitää venyä kolmeen perättäiseen voittoon.

Joukkue sai lisää jobinpostia, kun seura tiedotti Zach Parisen kauden olevan ohi. Pelätty maalitykki mursi rinlalastansa ja on sivussa arviolta 6-8 viikkoa. Kaiken lisäksi joukkueen ykköspuolustaja Ryan Suter ei ehdi toipua ajoissa ratkaisupeleihin.

Useat loukkaantumiset ovat pirstaloineet Wildin vuotta. Myös Mikael Granlund oli alkukaudella monesta ottelusta poissa. Hän tiedostaa joukkueen ongelmat, mutta luottaa edelleen sen nousevan suosta.

– Vastoinkäymisiä on tullut koko kausi, mutta nousemme aina ylös. Niin me aina ollaan tehty. Tosiasia on, että meidän pitää voittaa seuraava ottelu. Meillä on pari päivää vapaata, ja aiomme nuolla haavojamme sekä valmistautua seuraavaan peliin, Granlund kertoo Wildin sivuilla.

Joukkueet kohtaavat uudestaan Suomen aikaan perjantaina ja lauantain välisenä yönä.

– Emme ole lähelläkään loppua, hyökkääjä jatkaa.